Pages

Sunday, April 17, 2011

Yossshhaa!!! Bai Bai exam..!

Assalamualaikum and moshi2 readers..

Konbanwa2 semua!! Firstly I'm sorry for the late update.. kalau nak ikutkan aku nak post lepas azab exam semalam. Tapi disebabkan tak tahan punye pasal.. kepala pun pening pusing2 bagai time tu.. terpaksa lah tangguh.. h0h0.. So..!! Izinkan saya mengutarakan laporan aku hari ini kepada anda sekalian.. (formal sikit.. ahaks XD)


Before that, Exam apa ke jadah ko amik ni shezwan?? budak UITM lain pun tak start lagi final taw.. arararara o_O.. Jawapannya.. Rajin2lah korang explore entry aku sebelum ni (Layakke Aku dapat title "KOAM" ni??).. malas aku nak explain lagi.. padan muka..! haha.. =P aku tak cerita lagikan kat mana tempat exam aku ni.. Jemput2lah explore kat bawah ni ye...

SMK LA SALLE
Yeah!! semestinya aku exam disekolah zaman kehingusan ku dulu.. haha.. Rindu aku dengan sekolah ni.. makin maju lak!! (bangga3.. ngee~~) macam2 kenangan aku kat sekolah ni (nostalgia^_^).. Udah2 lah tu shez.. Back to the point.. huhu.. Exam KOAM aku ni start jam 9.30 sampai 11 tengah hari.. dan kena sampai 1/2 jam sebelum time tu.. Aku?? paham2 lah.. orang berkerjaya macam aku ni.. confirm2lah sampai awal.. 9.32 pagi!! awalkan? sampai2 je terus blur depan paper.. aiya o_O"
kebetulan bilik exam aku kat kelas time aku form 2.. hehe..


dah macam nak amik SPM balik je..

Conclusionnya.. Alhamdulillah.. Memang berbaloi lah aku stay up selama seminggu ni.. Mata aku pun dah makin sepet mengalahkan apek kat sebelah umah aku.. haha.. but overall leh jawab lah semua soklan tu.. bak pujian lecturer aku time semester 3.. "Anda telah berjaya menjawab soklan berikut dengan jayanya!!" haha (ayat takleh blah).. ngee..  Harap2lah aku dapat skor kali ni.. Doakan aku ye kawan2.. Amin^_^

Itu sahaja laporan yang aku nak sampaikan.. diharap anda semua berpuas hati dengan hasil kejayaan aku kali ini.. sekiranya ada terselit perasaan tidak puas hati, sila sound direct kat ku k.. amacam?? ada bran ka?? (poyoh je lebih shez ni) haha.. tak kesahlah aku poyo ke apa.. Its my LIFE lor.. ngee~~ enjoy..

..Its my LIfe by YUI..




p/s:  sorry sebab tak terjah blog korang sehari dua ni.. Line Internet aku lembab tahap gaban LOL.. XD InsyaAllah next week aku terjah menyemak everyone of you k.. 
Have a nice day.. ^_^

11 comments:

Shamsuddin Amin said...

wish u luck...
ala
kompom scor nyer... =D

deDetz said...

kalau dah usaha, takkan menyesal =D

Henry Zackery said...

usaha lift kejayaan :)

Kenapa Mereka Bersalah ?

cantekk said...

chayyuk2 ;-D
insya Allah leh skor..

CN said...

good luck untuk result..CN pun bakal amek exam jugak :)

deeya said...

aku ta puas hati dengan ko bro .. line aku pun da tahap cap ayam neyh . bek ko cakap kat aku , KOAM tu ape ??! grrr !

~~faizatul akma~~ said...

Kesatuan Olahragawan Amatur Malaysia(KOAM)...ade je kat gmbr tu..hahaha...gud luck n all da besh..gambate kudasai..hehehehe..=P

amny said...

dah lama xmerasa nikmat exam..ahhaha...last exam time spm tu r...grr!!xsuka dengar perkataan exm!

kiz said...

haha..blom dapat lagi ke jadi jurulatih.. ingatkan dah lulus dah.. semoga berjaya lah..

Miss Deamy said...

hehe ~ hwaiting ! :)

YAYA said...

gudluck :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...