Pages

Wednesday, April 6, 2011

I'm sorry..T.T


Assalamualaikum and moshi2 readers..

Kali ni bagilah aku peluang nak berjiwang karat sikit dalam post aku ni.. tak adillah asik korang je luahkan perasaan bagai nak rak dalam entry korang.. aku pun nak!! haha..XD lagipun.. perkara ni perlu dishare gak lor sebab ada unsur2 pengajaran sikit.. ngee~~

minggu ni ramai betul membe2 aku yang dikira memang susah nak muncul dalam inbox.. tiba2 "say Hi!" kat aku..
bukan sorang dua tapi lebih dari sepuluh gak lah.. memang pelik bin ajaib..
tapi aku betul2 tak sangka and happy sangat2 sebab diorang still ingat kat aku..
walaupun dah lama lost contact.. thanks sahabat..^^
then.. suddenly aku teringat lak kat si dia..
dia masih ingat kat aku ke??


dah lama kita tak mengarut citer2 merapu bagai en..
sejak dari kejadian tu.. 
kalaulah masa leh direverse..
takkan walaupun sekali aku menghampakan dia..
tapi kerna terpaksa harus lakukan jua..
biarlah dibenci.. dimaki.. dihina..
demi kebaikan dan kebahagiaan si dia..
hanya Tuhan saja yang tahu..
GOMENNASAI!!(I'M SORRY)
harap sangat kita leh berbaik semula..
aku sentiasa menantimu SAHABAT..^_^

Can you feel my Heartbeat??


p/s:  kepada kaum hawa.. memang kejam bagi laki yang mintak break tapi tak semua.. diorang terpaksa lakukan dengan bersebab dan semestinya demi kebaikan dan kebahagiaan kamo0 wahai hiasan dunia.. janganlah terus jump conclusion.. fikirlah sejenak.. selamat beramal.. jaa^_^

4 comments:

Henry Zackery said...

alamak, cintan la pulak..hehe :)

GEMPAR !! Justin Bieber Kena Belasah

shezwan said...

zaman aku muda2 dulu da.. haha..XD

maisarah said...

kalau still nak berkawan dgn dia, contact je balik. perempuan tak kan contact ex dia lagi2 kalau ex dia yg menyebabkan sesuatu perpisahan. tapi kalau ex dia contact blk, insyaAllah dia still terima sebagai kwn. :)

SITI AISYAH BTE ARIFF said...

beb, aku pn cm ni weh!!
hahaha....smpi aku keliru

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...