Pages

Monday, April 25, 2011

"hafizzainal's contest - senyuman mahal "


Moshim0sh semua!!!^_^

Actually aku baru je nak merajinkan diri menerjah.. menyemak dan menumpang tandas kat blog korang.. tiba2 ternampak lah plak contest ni.. wah ni 1st time aku nak join contest wo0.. Shez yang pelik tapi benar.. haha.. yang menarik tentang contest ni dapat mempromosikan senyuman termahal anda.. ngee.. kalo nak taw dengan lebih lanjut klik je banner contest ni.. h0h0..
korang tak pernah nampak senyuman mahal aku kan.. now I'll show u alls my great smile.. haha^^
(lepas tunjuk ni dikira dah murah lah senyuman aku en.. wuuT.T)

Pic ni diambil oleh sahabat aku, Sahar Aliff yang tengah final exam sekarang ni.. haha.. padan muka ko.. ngee~~ woo... actually pic ni takdelah menarik mana.. tapi senyuman ni lah yang paling susah nak dapat.. time ni aku nga lepaking ngan mamat bersongkok sebelah ni.. senyuman ni aku pun tak taw camner leh jadi macam tu.. maybe time tu membe aku tgh wat lawak kat depan aku kot.. (lupa dah.. aiya) tapi seriously 1 pic ni je yang ada senyuman macam ni.. bukan senang woo.. perlukan latihan yang banyak gak nak dapat.. haha.. ^^
Aku suggest capyqa, keyri, and dedet paling amat sesuai join contest ni sebab senyuman korang sweet sangat tapi takleh kalahkan aku lah.. haha(poyo je shez ni).. yang penting SB.. aku ada peluang tak nak kalahkan ko?? hehe.. =P

p/s:  jom kita nyanyi sama2.. Senyum Seindah Suria yang membawa cahaya.. hehe =)

7 comments:

adwafarahin said...

gud luck!

Capyqa said...

aaaaaaaaaaaaa. suke suki je tau nak tag mengetag aku. HAHA. aku tau la senyuman aku menawan. :P

Shamsuddin Amin said...

adoi... kalah la ak klo cam ni... huhu =P

k e y r i said...

haha thanks tag, xtau ler nk join ke tak, senyuman aku ni mmg mahal.. wakakaka :P

cantekk said...

nak join gak la...
;-D good luck!

amny said...

waahhh..goodluck..^^

deDetz said...

hihihi~ tma kasih shez..
nanti ada masa saya try join yea =D
hv a nice day =))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...