Pages

Thursday, May 5, 2011

Hikmah hilang sementara dari Alam Maya


Assalamualaikum and Oyasumi semua.. =_=zzZZ

Pang! Pang! Pang! bang0n3!! bulan tegak kat atas kepala pun nak membuta lagi ke.. tak habes2 buat tahi mata dan peta dunia kat bantal korang en.. bukan nak ajak aku join skali.. aiya~~ nampak sangat aku takde keje nak kaco korang malam2 buta ni.. (padahal aku kene insomnia.. hampeh) haha.. 


Wah.. dah 3 ANGKA woo follower aku.. tak sangka lak ada yang klik butang follow time aku menghilang.. Agak laku gak carutan ngarutan bagai dalam blog aku ni en.. Arigato na minna..!^_^ ni yang wat aku lebih bersemangat ni.. (bangga3) haha.. XD


Kenapa aku menghilangkan diri lama sangat?? Main nyorok2 ka??


Panjang citernye.. kalo dulu kuar soklan karangan macam ni time SPM.. confirm2 aku letak pen atas meja woo.. susah nak wat sinopsis lor.. haha.. Nak senang aku bagitau key point je lah.. ngeee~~ ni lah antara sebab musababnya..

  1. Prepare report sebelum habis praktikal.(bengkak jari aku dibuatnye)
  2. Kena serang Demam Hot and Spicy.(3 hari woo gegel 1 badan)
  3. Langkah panjang merempit gi Ipoh.(mestilah dengan bini merah aku.. haha)
  4. Wayang2 sakan. (Ketagih2..#_#")
 Amacam?? munasabah tak alasan yang aku bagi?? tak leh terima..?! lantak kome lah nak kecek gapo.. Peduli apa aku.. yang update blog ni aku gak.. haha XD Aku harap korang faham kenapa aku menghilang sebelum ni.. ada Hikmahnya berlaku semua ni.. Antaranya yang pertama aku dah jadi makin rajin wat report balik.. daripada sebelum ni malas je keje aku.. kedua lak ada gak membe yang care pasal aku sampai teman aku tengok wayang citer Thor dengan Fast Five.. seronok giler lah walopun gegel macam dalam freezer semata2 nak layan 2 citer tu.. haha.. korang lak dah tengok ke?? Honestly tak rugi woo ko bayar tiket mahal2 tengok citer ni.. memang layan giler.. so ape lagi?? Jom kita serbu wayang ramai2..wee...

 

Bila aku dah habis praktikal ni rasa bebas sikit nak wat pe yang aku suka. Bagai burung bebas terbang di awan biru.. (rasa macam nak nyanyi lak lagu burung biru budak tu je) hehe... Tapi bila cuti lama jadi makin bosan lak asik ternak lemak kat rumah ni.. So.. aku dah tekad nak aktifkan diriku dengan alam maya ni bersama korang.. Kasi berisi sikit kepala otak aku yang karat dan malap gelap gulita ni.. hehe.. I guess thats all for tonight.. have a nice dream ye readers.. jangan jadi burung hantu macam aku lak(adeyh=.=") Oyasumi!! jaa..

 
Bisik2:  tak sabar lak nak tengok Transformer.. Jom tengok dengan aku.. haha^_^  

6 comments:

deDetz said...

hehehe..congratz shez!!
waa sy pun dah jarang2 online owh~
=.=

Shamsuddin Amin said...

tahniah dah 3 angka...^^
ak nk tgok thor tu la...
cam best je...

*btul ke x yah tunggu...?
tapi
walaupon dah 10 tahun
kat pale ak ni asyik dia je...
asal ak tgok je pompuan
mesti ak pikir,
erm... dia ni x setanding N...
adoi....parah bhai...huhu

bungaitucantik said...

waaa,citer THOR memg terbaeeekkkk!!! x rugi tgok kan!..huhu..bez2!

amir aizat said...

hahah kelakar 3 angka weh,

i am S!L4H.. said...

sy jarang insomnia. tp x leh nak benti tdo. asik nk tdo je. ha camane? T___T

best ke cite tu? nak tgok nk tgok. hehe. selamat kembali shezwan....~

adwafarahin said...

hebat! sudah 3 angka..bravo yep

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...