Pages

Tuesday, May 24, 2011

Pengalaman 23 Mei...


Assalamualaikum and konbanwa minna!!

Hai semua.. kali ni aku nak berkongsi keseronokan aku bersama membe2 di Time Square semalam.. Iaitu pada hari Isnin, 23 Mei 2011.. Memang enjoy lah keluar dengan dorang ni.. maklom lah.. Bukan senang nak dapat meluang masa kita dengan membe2 lama ni.. Nasib lah sekarang ramai yang tengah cuti sem.. haha.. Tapi takdelah seramai yang korang sangkakan.. dalam 11 orang macam tu je yang join gi hangout ni.. 9 kumbang 2 bunga.. haha..



Actually kami selalu gak lah berjumpa time futsal tapi tiba2 lak rasa nak keluar main bowling.. So.. kami pun sama2 dah decide nak gegar kat Times Square!! h0h0.. Kami bertolak merempit seawal 10 pagi dari Klang dan berkumpul di KJ dalam kol 11 pagi macam tu.. Setelah sampai kami bersarapan pagi di restoran mamak berdekatan (aku pun tak sure apa nama kedai mamak tu) haha.. Then kami berkonvoi 3 superbike dan 1 kereta terus ke Times Square.. 

Dalam perjalanan dari KJ ke Times Square bukan maen sesak lagi jalan.. bukan setakat tu.. kat laluan motor pun bukan maen banyak motornya..(menyemak tol!) Ingatkan time ari sekolah kurang lah sikit rupa2nya tidak.. kami pun pasrah je lah maen cilok2 bagai.. Adoiyai~~ Time tengah cilok mencilok tiba2 kami terlajak jalan.. padahal kami ni tak taw jalan.. terpaksalah U-turn balik nak masok balik ke simpang jalan ke Tun Razak.. Mana taknya.. kitorang selalunya gi TS naek monorail.. so this 1st time kami gerak merempit taw.. memang terbaik betol suke ati explore setiap jalan kat KL tu.. Tawakal je lah.. haha..


Bila dah masok jalan nak ke Tun Razak.. rasa legalah sikit nak mengexplore sebab nak dekat sampai ke destinasi.. Dalam tengah2 seronok tak sabar2 nak sampai TS.. tiba2 guider kitorang (AcapTan) dah mula confius tak taw nak ikot jalan mana.. Then ape lagi.. kami berserah je lah dengan cuba mewattaw.. Naseb baek sampai gak TS sebab maen ikot je jalan nak ke Pudu.. memang banyak betol cabaran kitorang time tu.. Naseb baek Allah menyenangkan perjalanan kitorang.. Alhamdulillah.. haha..

Sesudah sampai di TS.. dengan perasaan yang tenang dan lega serba penuh dengan keletihan.. kami teros berlari-lari anak untuk mencari bilik melabur(Tandas lor) haha.. masing2 nak lepaskan geram kat bilik tersebut.. sengal tol~~ Setelah selesai melabur bagai, kami terus maen bowling.. bayaran lak not bad lah.. kalo ikot student card, bayarannya dalam rm9.50 sekali dengan kasut.. dikira murah gak kan.. So pe lagi.. J0m lah kita berbowling!! haha.. Ni adalah sikit gambar kenangan kami berbowling semalam.. Silalah menjamu mata ye.. Kalo ada sesiapa yang berkenan leh mintak nombor kat aku.. ahaks..!^_^

V
V
V
si Tangkal bersama bola ijaunya.. hahaXD
maen snap2 dulu..^^
time ni ktorang baru nak duduk kat no.26.. h0h0
yang baju merah tu coach kami yang tak putus2 kutuk kami.. tapi dia tak maen.. alasan "pokai".. Kami byr la woi!! haha

sweet couple lor..^_^
from left: acap,nuar,ehsan,raden
The Best "Raja Longkang"!! adoiyai..
Honestly aku memang tak pandai main bowling.. Asik masok longkang je.. longkang2 gak.. tapi kedua-dua round main aku bukan yang paling last sekali taw.. dont underestimate me lor!! haha XD.. Tak kesahlah menang ke kalah.. janji aku dapat enjoy dan seronok dengan dorang semalam.. aku bersyukur sangat dapat berkawan ramai seperti dorang.. sayangilah rakan2 korang yawwwW!! I hope u alls enjoy read this entry.. Have a nice day^_^

Love them alls!! ngee.. (pejul baju merah mke nak stim je..haha)


p/s:  Lepas ni kalo korang ajak aku maen bowling aku terus reject!! lebih baik maen memanah kat sebelah agi best.. murah lak 120 batang rm30.. haha.. XD

9 comments:

nawal addina said...

best nye , tak ajak pon -.-

hahahha

cantekk said...

best la...ramai2,,,
meriah skit..

mlm i aku plak men bowling ;-D yeahhh

adwafarahin said...

lama gila x main bowling..huhu

Shamsuddin Amin said...

lama x men...
asal ko x ajak ak shez... T_T

shezwan said...

takpe2.. pasneh aq dah giveup maen bowling mowling neh.. haha XD

k e y r i said...

wah.. best3! aku pon slalu gak men bowling~ :P

deDetz said...

Shez!! lama tak dengar khabar..
apa khabar?hahaha
singgah on9 jap dari matriks..cewahh
haha..
take care yea Bro ;D

CN said...

wahh..best2..tempat lepak CN tu

eclipsesweet said...

wah.. bestnya..

rindu pulak nak pi men boling.. daa lama x men.. HUHU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...