Pages

Thursday, May 24, 2012

At last!! First entry for year 2012 ^_^


Assalamualaikum and M0shim0sh!!



Hai semua!! Genkidesuka?? ^_^ harap readers sentiasa ceria dimana jua.. HAHA! setelah sekian lama dapat juga aku update.. Sudah cukup-cukup sudah aku berdiam diri.. segala kesibukan dan alasan dah tak leh pakai lagi lepas ini.. Aku dah freedom dan menunggu masa untuk berPESTA, menternak LEMAK dan meMALASkan diri dirumah terCHENTA.. hahahaha (gelak sengal~~) so.. nak prevent aku daripada malas sepenuh masa aku kembali ke hobi lama ku dan teruskan "career"ku sebagai seorang blogger yang disegani plus hensem.. hahaha XD 
(dah lama aku tak perasan lebih dan SHOK sendiri dalam blog ini.. ngee~~)

Cerita pasal ketiadaan aku sebelum ni memang tak cukup lah tenaga aku nak menaip ni haa.. So aku jump to conclusion je lah.. Selama ni aku menyebukkan diri nak settlekan satu tangga untuk mencapai impian aku menjejakkan kaki ke NIHON dan cita-cita aku menjadi seorang ENGINEER.. Alhamdulillah dengan berkat doa dan support dri family, sahabat handai, lecturer dan soulmate.. aku berjaya melayakkan diri aku untuk memegang segulung "Diploma in Mechatronic Engineering" masa konvo nanti.. Syukur ke hadrat illahi dengan berkat usaha aku selama 3 tahun bersama sahabat-sahabat DEM A (esp my soulmate^_^) tidak sia-sia.. 


result sem 6 (bukan main susah nak dapat server.. adoi~~)

Walaupun result tak seGEMPAK mana.. aku tetap berbangga sebab pointer sem kali ni dapat meningkat dengan mendadak.. Syukur sangat dan hontoni Arigatou Gozaimasu minna!! =D kepada yang lulus aku ucapkan tahniah dan kepada yang tidak kesampaian.. sabar dan jangan giveup ye.. teruskan usaha sebab gagal sekali bukan gagal untuk selama-lamanya.. so chill up and always move forward k!! ngee =)

Aku rasa cukup! sampai sini je opening kita untuk entry kali ini.. malas nak wat panjang-panjang.. line lembab macam cipan.. haha.. anyway untuk entry akan datang aku akan buat khas untuk warga-warga DEM A (PSAS).. segala kenangan kita bersama akan aku bongkarkan di blog ini.. so nantikan ye readers.. "I'll share all my experience, knowledge, feelings and other information in this blog.." Jaa matta ne and Happy Holiday ^_^

p/s: disebabkan ni 1st entry untuk tahun 2012.. aku nak share lagu ni untuk korg.. so.. Jom kita berfiesta!! wee.. (mood nak konvo cepat2!!) hehe ^_^

ENJOY!! 


fiesta by +plus (opening fairy tail)

1 comment:

Aziana said...

Akhirnya! haha!
Tahniah! Result yang sangat bagus! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...